"The Boat-trip"

Thailand 2008

4 st  stekare skulle en dag ut på en båttur. Dom  stekte, tittade på  öar,  träffade folk + snorklade ;)

 Jaja till huvudämnet på resan då!
När emelie och Therese kommer tillbaka från sin kanot-tur till denna  ö har Tobbe och Joel lyckats starta vattenkrig mot besättningen! Det är dock ganska lugnt tills de stannar på Monkey Island. I väntan på kanoter kommer en av besättningsmännen (med gul tröja och svart hår) och kastar vatten på emelie.
Therese får en snilleblixt (som vanligt) att springa upp på andra däck och hälla vatten över kanten på båten ner på den killen. Tobbe och Emelie pekar var killen sitter och Therese häller en vattenflaska på en kille med guld tröja och svart hår.
Det hon inte visste, men sedan förstod av tobbes blick och allas gapflabb var att hon - hade hällt vatten på fel kille!!
Tobbe utbrister "nu jävlar Therese!!" eftersom denna kille såg ut som jävulen själv då han kilat iväg för att hämta - en hel hink med ISvatten!
Therese
fick en   chock och sprang livrädd runt runt som den virrhöna hon är uppe på andra däck och visste inte var hon skulle ta vägen. Till slut  kastade hon sig ur båten och räddade livet på sig själv. Emelie joinade therese ute i vattnet efter en stund och de låg och tryckte i vattnet tills kanoterna anlände.
Tobbe, Emelie och Therese sätter sig i en kanot då helt plötsligt isvattnet börjar forsa över dem. Therese paddlar som en tok och skriker till tobbe att "paddla för fan" men det dom inte visste var att de satt fast i stor-båten pga en seg liten thailändar-jävel som höll fast dem och ja, det var SVINKALLT!
vattenkriget höll i sig hela vägen hem, och då de anlände på piren ville alla bevara minnet av båtturen med ett foto.
Det de svenska stekarna inte visste om, var att killen med gul tröja och svart hår som Therese hällt vatten på av misstag, skulle få sin hämnd tillslut...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0