detta kära hästliv


Såja, nu har man en anledning att skriva här igen.


Idag anlände nämligen stallets 2a stjärna.
Vi kan säga att ut ur transporten klev ett småskärrat varmblodssto, med lång man, taniga skäggstrån överallt och oborstad med alldeles inte-alls-okej för lång svans.
- men innan hon själv ens hade hunnit reagera så hade hon förvandlats till en snygg, vältrimmad och ståtlig ridhäst som snart intar tävlingsbanorna ;P

jaja, drömma kan man ju alltid iaf ;)
men jag menar, hennes halvbror sägs tävla MSV Dressyr nu, och man kan ju itne vara sämre än en kille, speciellt inte brorsan så det är bara att sätta igång och träna!

Inte riden på 2 år, haft föl å så men ändå fin i kroppen, lite omusklad men det är helt okej, det får man vara med dessa förutsättningar.

I övrigt en väldigt trevlig dam som verkar trygg i sig själv och som redan ikväll har hamnat på plus-sidan hos oss alla :)

Så imorgon blir det iväg till stallet halv 7. Godmorgon världen :) seeen så lär man väl spendera näästan varje dag i stallet kanske? skulle tro det, det här med hästlivet har som smugit sig in i mig igen - det är ändå något alldeles speciellt med det :) :)



Kommentarer
Postat av: räkan

Nååå <3 Vad kul Therese! :D

Jag har lite smått hästabstinens nu när gräset börjar bli grönt osv, så vill du ha sällskap till stallet så call me ;) kisselikiss

2010-05-04 @ 11:00:35
Postat av: Linnéa

Åh va roligt :D

2010-05-04 @ 12:49:57
URL: http://jonasjoochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0