Underbara söndag

Vilken dag!
20 grader varmt och sol. En riktig sommardag såhär i September:)
Hunnit sova ut till 10.30, städat lägenheten, motionerat hunden, haft träning på ridhuset samt motionerat hund och häst tillsammans såhär långt. Det som återstår av dagen är att slänga in några tvättar i maskinen, laga mat inför veckan och sen bara Söndags-myyysa:)


Hunden:
- väckte mig kl 07.00 genom att dundra in och upp i sängen. Efter en puss hittade hon tydligen en plats där hon tyckte hon passa in bra och gjorde sig hemmastadd. Men vi ska inte lära oss några dumheter nu när matte är borta så hon blev inte så långvarig, bara en liten kram sen gick vi ut. (och somnade om när vi kom in)

Blivit 2 promenader hittills idag. En i stan och en med hästen. Gick hur bra som helst! Lite stressad i början men insåg nabbt att hästen är gudomligt snäll så sedan gick det som en dans.

Hon fick även följa med på Gympan på ridhuset. Sprang först runt och åt hästskit men när jag tyckte det var en dåig idé låg hon sen så snällt och såg på medan vi tränade och svettades 1h. Duktig hund:)


Hästen:
Fick en välförtjänt lugn dag med endast en promenad:)


Egen träning:
förkylningen släpper verkligen aldrig taget! Ändå körde jag på nästan för fullt på gympan, va fasen man kanske måste jaga ur förkylningen ur kroppen genom att träna lite;)
I övrigt känns livet väldigt tomt när man inte tränat på drygt två veckor, man har liksom HUR mycket tid som helst över där man...bara går och önskar att man hade fått träna...


på återseende / T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0